Livrare

Modalitati de livrare

Toate comenzile efectuate pe www.homedo.ro sunt expediate prin curier rapid cu partenerii nostri de incredere: Urgent Cargus sau Fan Curier. Pentru localiile in care partenerii nostri nu au acoperire livrarea se poate face prin alti parteneri (Posta Romana) sau in cel mai apropiat centru de livrare a partenerilor.

Taxe de livrare

Pentru comenzile pana in 150 lei taxa de livrare este de 15 lei, indiferent de locatie* si/sau numarul de kg.
Livrarea este GRATUITA pentru comenzile cu valoare mai mare de 150 lei, indiferent de locatie* si/sau numarul de kg.


Termene de livrare

In cazul comenzilor plasate in zilele lucratoare de luni - vineri, pana in ora 15:00 termenul de livrare este de maxim 48h sau 2 zile lucratoare.

Pentru comenzile plasate in zilele lucratoare de luni - vineri dupa ora 15:00, acestea vor fi procesate a 2-a zi lucratoare si vor fi livrate in maxim 48h sau 2 zile lucratoare.
Comenzile plasate in zilele lucratoare de vineri dupa ora 15:00 - duminica, acestea vor fi procesate a 2-a zi lucratoare si vor fi livrate in maxim 48h sau 2 zile lucratoare.

Nota: Termenele de livrare se aplica la comenzile pe care ai ales sa le platesti ramburs/ numerar.
Daca ai ales o alta modalitate de plata – card online sau ordin de plata, termenul de livrare este maxim 48h sau 2 zile lucratoare de la incasarea platii.
Termenele de livrare pot suferi modificari in functie de perioada comenzii (Paste, Black Friday, Craciun, zile libere nelucratoare s.a.m.d.) in functie de volumul mare de marfa al partenerului livrator.