Cutit Universal Samura-MO-V, AUS-8,59+/-HRC,150mm.argintiu/negru

124,95 lei

TO-SM0023

Samura


B B

Descriere

18997615.png

 

Compania este  infiintata in 2003, ruland prima linie de produse in parteneriat cu companiile japoneze MAC si Mcusta. Filozofiile si traditiile japoneze patrund adanc in ADN-ul cutitelor. Impresia lasata este ca cutitele japoneze raman mai ascutite si isi pastreaza marginile mai mult timp, permitandu-le sa taie mai bine decat cutitele europene.
Dupa patru ani de experienta, s-a creat brandul Samura - o simbioza a traditiei japoneze a cutitului si a fiabilitatii europene. Cutitele Samura sunt fabricate din cel mai bun otel japonez si suedez, intarite la 59+/-HRC. Lamele au o forma japoneza si conicitate fina de la coloana vertebrala, ceea ce le ofera performanta fantastica de taiere. Cutitele Samura sunt ascutite la un unghi de 17 grade, mai mult decat cutitele japoneze, dar mai putin decat cutitele europene. De asemenea, folosim cele mai fine materiale moderne pentru manere.
Avand ca precizie principiul companiei de orientare, inovatiaeste continua. In 2008, a fost lansata prima linie de cutite ceramice. In prezent se produc 18 linii de cutite, precum si o gama larga de accesorii de bucatarie. In fiecare an, compania creeaza cel putin trei noi linii de cutite.

Descriere produs

Daca nu exista cutite foarte specializate in bucatarie, un astfel de cutit poate inlocui multe dintre ele. Este folosit pentru felierea gastronomiei, pentru decojirea legumelor si fructelor si pentru felierea lor in supa, tocana sau salata si pentru carne. Este mai bine sa luati portiuni mici  pentru a lucra cu un cutit universal: in acest fel va putea sa-si maximizeze avantajele.

Lama este fabricata din otel monostrat, rezistent la coroziune cea mai corecta solutie pentru munca profesionala.

Manerul este fabricat din fibra de sticla rezistenta la uzura, iar la capatul sau este instalat un dop metalic.

Specificatii

Tip produsCutit
Tip cutitUniversal
TipUniversal
MaterialOTEL AUS-8
Grosime material (mm)2,2
Instructiuni intretinereSe recomanda spalare manuala cu detergent de vase si stergere cu prosop uscat
Compatibil masina de spalat vaseNu
Numar piese1
ManerG-10 compozit
Dimensiune (cm)27.6
Dimensiune lama (cm)15
Greutate99g
CuloareNegru / Argintiu

Review-uri

Scrieti un review

Cutit Universal Samura-MO-V, AUS-8,59+/-HRC,150mm.argintiu/negru

Cutit Universal Samura-MO-V, AUS-8,59+/-HRC,150mm.argintiu/negru

Acest cutit de bucatarie japonez profesionist este numit universal si este considerat pe buna dreptate cel mai versatil. 

Produse asemanatoare

Produse din aceeasi categorie cu produsul vizualizat