Cutit Feliat Samura-Mo-V,AUS-8,59+/-1HRC,230mm,argintiu/negru

238,00 lei

TO-SM0045

Samura


B B

Descriere

18997615.png

 

Compania este  infiintata in 2003, ruland prima linie de produse in parteneriat cu companiile japoneze MAC si Mcusta. Filozofiile si traditiile japoneze patrund adanc in ADN-ul cutitelor. Impresia lasata este ca cutitele japoneze raman mai ascutite si isi pastreaza marginile mai mult timp, permitandu-le sa taie mai bine decat cutitele europene.
Dupa patru ani de experienta, s-a creat brandul Samura - o simbioza a traditiei japoneze a cutitului si a fiabilitatii europene. Cutitele Samura sunt fabricate din cel mai bun otel japonez si suedez, intarite la 58 - 61 HRC. Lamele au o forma japoneza si conicitate fina de la coloana vertebrala, ceea ce le ofera performanta fantastica de taiere. Cutitele Samura sunt ascutite la un unghi de 17 grade, mai mult decat cutitele japoneze, dar mai putin decat cutitele europene. De asemenea, folosim cele mai fine materiale moderne pentru manere.
Avand ca precizie principiul companiei de orientare, inovatiaeste continua. In 2008, a fost lansata prima linie de cutite ceramice. In prezent se produc 18 linii de cutite, precum si o gama larga de accesorii de bucatarie. In fiecare an, compania creeaza cel putin trei noi linii de cutite.

Descriere produs

Geometria lamei de feliat din colectia Samura MO-V este optima pentru felierea carnatilor si a branzei in felii inguste. Cu un cutit atat de profesionist, sarcina de a felia subtire pestele proaspat si sarat pentru a face sushi (sau carne pentru carpaccio) devine extrem de simpla.

Un plus suplimentar este manerul ergonomic din fibra de sticla G-10. Ea este cea care ofera o prindere sigura si un control deplin asupra taieturii.

Specificatii

Tip produsCutit
Tip cutitFeliat
TipFeliat
MaterialOtel inoxidabil AUS-8
Grosime material (mm)2,8
Instructiuni intretinereSe recomanda spalare manuala cu detergent de vase si stergere cu prosop uscat
Compatibil masina de spalat vaseNu
Numar piese1
ManerG-10 compozit
Dimensiune (cm)37,2
Dimensiune lama (cm)23
Greutate213g
CuloareNegru / Argintiu

Review-uri

Scrieti un review

Cutit Feliat Samura-Mo-V,AUS-8,59+/-1HRC,230mm,argintiu/negru

Cutit Feliat Samura-Mo-V,AUS-8,59+/-1HRC,230mm,argintiu/negru

Brandul Samura ofera clientilor sai sa cumpere un cutit pentru felierea legumelor, fructelor, gastronomiei etc.

Produse asemanatoare

Produse din aceeasi categorie cu produsul vizualizat