Cutit bucatar Samura-Mo-V,AUS-8,59+/-1HRC,200mm,argintiu/negru

238,00 lei

TO-SM0085

Samura


B B

Descriere

18997615.png

 

Compania este  infiintata in 2003, ruland prima linie de produse in parteneriat cu companiile japoneze MAC si Mcusta. Filozofiile si traditiile japoneze patrund adanc in ADN-ul cutitelor. Impresia lasata este ca cutitele japoneze raman mai ascutite si isi pastreaza marginile mai mult timp, permitandu-le sa taie mai bine decat cutitele europene.
Dupa patru ani de experienta, s-a creat brandul Samura - o simbioza a traditiei japoneze a cutitului si a fiabilitatii europene. Cutitele Samura sunt fabricate din cel mai bun otel japonez si suedez, intarite la 58 - 61 HRC. Lamele au o forma japoneza si conicitate fina de la coloana vertebrala, ceea ce le ofera performanta fantastica de taiere. Cutitele Samura sunt ascutite la un unghi de 17 grade, mai mult decat cutitele japoneze, dar mai putin decat cutitele europene. De asemenea, folosim cele mai fine materiale moderne pentru manere.
Avand ca precizie principiul companiei de orientare, inovatiaeste continua. In 2008, a fost lansata prima linie de cutite ceramice. In prezent se produc 18 linii de cutite, precum si o gama larga de accesorii de bucatarie. In fiecare an, compania creeaza cel putin trei noi linii de cutite.

Descriere produs

Profesional, toaca varza, toaca ierburi si legume pentru salata, taie carne sau mancaruri gourmet.
Lama cutitului de bucatar profesional MO-V se estompeaza intr-un suport metalic. Acest element este cel care previne contactul manual cu mancarea in timpul gatitului si, de asemenea, inchide in mod fiabil imbinarile dintre lama si maner. Prezenta unui suport impiedica patrunderea bacteriilor si a altor microorganisme in gauri si asigura igiena necesara la locul de munca.

Un plus suplimentar este manerul ergonomic din fibra de sticla G-10. Ea este cea care ofera o prindere sigura si un control deplin asupra taieturii.

Specificatii

Tip produsCutit
Tip cutitBucatar
TipBucatar
MaterialOtel inoxidabil AUS-8
Grosime material (mm)2,8
Instructiuni intretinereSe recomanda spalare manuala cu detergent de vase si stergere cu prosop uscat
Compatibil masina de spalat vaseNu
Numar piese1
ManerG-10 compozit
Dimensiune (cm)34,5
Dimensiune lama (cm)20
Greutate221g
CuloareNegru / Argintiu

Review-uri

Scrieti un review

Cutit bucatar Samura-Mo-V,AUS-8,59+/-1HRC,200mm,argintiu/negru

Cutit bucatar Samura-Mo-V,AUS-8,59+/-1HRC,200mm,argintiu/negru

Cutitul bucatarului este un instrument multifunctional considerat esential in orice bucatarie.

Produse asemanatoare

Produse din aceeasi categorie cu produsul vizualizat