Cutit feliat Samura-Damascus 67,otel damasc 67 straturi,195 mm,61+/-1 HRC,argintiu/negru

416,50 lei

TO-SD670045M

Samura


B B

Descriere

18997615.png

 

Compania este  infiintata in 2003, ruland prima linie de produse in parteneriat cu companiile japoneze MAC si Mcusta. Filozofiile si traditiile japoneze patrund adanc in ADN-ul cutitelor. Impresia lasata este ca cutitele japoneze raman mai ascutite si isi pastreaza marginile mai mult timp, permitandu-le sa taie mai bine decat cutitele europene.
Dupa patru ani de experienta, s-a creat brandul Samura - o simbioza a traditiei japoneze a cutitului si a fiabilitatii europene. Cutitele Samura sunt fabricate din cel mai bun otel japonez si suedez, intarite la 58 - 61 HRC. Lamele au o forma japoneza si conicitate fina de la coloana vertebrala, ceea ce le ofera performanta fantastica de taiere. Cutitele Samura sunt ascutite la un unghi de 17 grade, mai mult decat cutitele japoneze, dar mai putin decat cutitele europene. De asemenea, folosim cele mai fine materiale moderne pentru manere.
Avand ca precizie principiul companiei de orientare, inovatiaeste continua. In 2008, a fost lansata prima linie de cutite ceramice. In prezent se produc 18 linii de cutite, precum si o gama larga de accesorii de bucatarie. In fiecare an, compania creeaza cel putin trei noi linii de cutite.

Descriere produs

Cutitele sunt fabricate din 67 de straturi de otel damasc japonez VG 10, de cea mai buna calitate ce garanteaza o taiere perfecta, avand duritatea de HRC 61+/-1 care este o caracteristica principala pentru un cutit cu adevarat premium. Manerele cutitelor au o forma ergonomica, imbracate in Micarta indistructibile usor ovale pentru o prindere confortabila.

Specificatii

Tip produsCutit
Tip cutitFeliat
MaterialOtel damasc
Instructiuni intretinereSe recomanda spalare manuala cu detergent de vase si stergere cu prosop uscat
Compatibil masina de spalat vaseNu
Numar piese1
ManerMicarta
Dimensiune lama (cm)19,5
Caracteristici specialeOtel damasc-rezistenta ridicata
Greutate150
CuloareNegru / Argintiu

Review-uri

Scrieti un review

Cutit feliat Samura-Damascus 67,otel damasc 67 straturi,195 mm,61+/-1 HRC,argintiu/negru

Cutit feliat Samura-Damascus 67,otel damasc 67 straturi,195 mm,61+/-1 HRC,argintiu/negru

Cutitele SAMURA din gama DAMASCUS 67 reprezinta un mix perfect intre designului japonez si minimalismul european nordic.

Produse asemanatoare

Produse din aceeasi categorie cu produsul vizualizat