Tava copt perforata Ibili,3 baghete,58x24cm,inox,negru

95,20 lei

IB-824803


B B

Descriere

 Aceasta matrita are spatiu pentru a coace pana la patru baghete, pastrand dimensiunile de 58 x 24 cm. Designul acestei matrite permite oricui coacerea unor baghete perfecte, asta datorita jgheaburilor sale care fac posibila mentinerea formei aluatului in timpul coacerii.

De asemenea, are o suprafata antiaderenta fara PFOA, mentinand o capacitate excelenta de eliberare datorita designului sau micro-perforat. Spre deosebire de alte modele, designul microforat al acestei matrite pentru baghete si placi favorizeaza, de asemenea, o circulatie mult mai optima a caldurii in interiorul cuptorului, ca rezultat, se obtine un finisaj al baghetei mai rafinat, conferind acea textura crocanta si aluatul moale caracteristic unei coaceri la nivel profesional.

Partea opusa jgheaburilor permite amplasarea si conferirea formei clasice curbate a placilor. Aceasta matrita este ideala pentru coacerea painii de casa,in plus formatul si rezistenta materialelor sale de fabricatie il fac potrivit pentru coacerea legumelor, a carnii si a oricarui aliment care poate fi ajustat la dimensiunea jgheaburilor, oferind intotdeauna o coacere mai buna datorita suprafetei sale micro perforate.

Specificatii

Review-uri

Scrieti un review

Tava copt perforata Ibili,3 baghete,58x24cm,inox,negru

Tava copt perforata Ibili,3 baghete,58x24cm,inox,negru

Aceasta matrita versatila pentru baghete si placi este fabricata din otel inoxidabil 18/8, otel ideal pentru sarcini de coacere datorita rezistentei  la temperaturi mai mari de 230 ° C fara deformare.

Produse asemanatoare

Produse din aceeasi categorie cu produsul vizualizat