Mojar cu pistil Zeller, granit, 10X12 cm

80,44 lei 80,44 lei

ZE-24500

Zeller

Stoc epuizat


Descriere

De peste 30 de ani, obiectele de bucatarie si de uz casnic, precum si accesoriile de locuit pentru toate zonele unei gospodarii, de la masa de lucru pana la camera copiilor, au fost profesia si pasiunea Companiei Zeller.
Infiintata in 1983 ca o companie de vanzari „Zeller Presente, Manufacturing and Distribution”, gama de produse s-a axat pe articole de cadou si ajutoare practice pentru bucatarie, realizate din materiale naturale precum lemnul si pluta.
Redenumita in „Zeller Present Handels GmbH” si concentrandu-se in continuare pe lucruri utile si frumoase care aduc bucurie, usurare si ordine in casa si gospodarie, specializarea companiei in gama larga de produse de astazi a aparut de-a lungul anilor.

Descriere produs


Chiar daca nu prea il mai intalnim in orice bucatarie, un mojar cu pistil bun este util in orice casa.Este vorba despre un bol ce se foloseste pentru a marunti sau a zdrobi alimente precum condimentele, sarea, zaharul, usturoiul si multe altele.

Compania Zeller a fabricat un mojar cu pistil folosind ca material de baza granitul care este de departe cel mai bun in fabricarea acestui tip de produs,deoarece,din pricina duritatii, zdrobirea nu ar putea fi mai simpla.Un alt avantaj fata de un mojar clasic fabricat din lemn il constituie faptul ca acesta nu retine mirosurile in timp,fata de unul din lemn care dupa mai multe utilizari,alimentele folosite la zdrobire intra in esenta lemnului si lasa miros.

Caracteristici produs

Material:Granit;

Diametrul:12cm;

Inaltimea:10 cm;

Culoare:Granit;

Intretinere:Spalare manuala.

ATENTIE!
Inainte de utilizare indepartati abraziunea initiala prin macinarea cu putina apa. Dupa aceea spalati bine cu apa curata si detergent.

Specificatii

Review-uri

Scrieti un review

Mojar cu pistil Zeller, granit, 10X12 cm

Mojar cu pistil Zeller, granit, 10X12 cm

Practic si util.Indinspensabil in orice bucatarie.

Altii au cumparat si...

Aceste produse au fost cumparate impreuna cu produsul pe care il vizualizati acum

Produse asemanatoare

Produse din aceeasi categorie cu produsul vizualizat