Set de 3 cutite Samura-Harakiri, AUS-8,59 HRC, argintiu/negru

261,80 lei

TO-SHR0220B

Samura

Stoc epuizat


Descriere

19962141.png

Compania este  infiintata in 2003, ruland prima linie de produse in parteneriat cu companiile japoneze MAC si Mcusta. Filozofiile si traditiile japoneze patrund adanc in ADN-ul cutitelor. Impresia lasata este ca cutitele japoneze raman mai ascutite si isi pastreaza marginile mai mult timp, permitandu-le sa taie mai bine decat cutitele europene.
Dupa patru ani de experienta, s-a creat brandul Samura - o simbioza a traditiei japoneze a cutitului si a fiabilitatii europene. Cutitele Samura sunt fabricate din cel mai bun otel japonez si suedez, intarite la 58 - 61 HRC. Lamele au o forma japoneza si conicitate fina de la coloana vertebrala, ceea ce le ofera performanta fantastica de taiere. Cutitele Samura sunt ascutite la un unghi de 17 grade, mai mult decat cutitele japoneze, dar mai putin decat cutitele europene. De asemenea, folosim cele mai fine materiale moderne pentru manere.
Avand ca precizie principiul companiei de orientare, inovatiaeste continua. In 2008, a fost lansata prima linie de cutite ceramice. In prezent se produc 18 linii de cutite, precum si o gama larga de accesorii de bucatarie. In fiecare an, compania creeaza cel putin trei noi linii de cutite.

Descriere produs

Setul Samura Harakiri este modern si include 3 cutite de bucatarie potrivite pentru uz profesional/casnic. Lama este fabricata din otel AUS-8, iar placile manerului sunt din plastic ABS. Setul este format dintr-un cutit de decojit fructe si legume de 20,1 cm, un cutit universal de 25,8 cm si un cutit de bucatar de 32,6 cm.

Specificatii

Tip produsSet cutite
Tip cutitDecojire/universal/bucatar
TipDecojire/universal/bucatar
MaterialAUS-8
Instructiuni intretinereDoar spalare manuala cu detergent de vase si stergerea cu prosop uscat
Compatibil masina de spalat vaseNu
Numar piese3
ManerABS
Dimensiune (cm)20.1/25.8/32.6
Dimensiune lama (cm)9.9/15/20
CuloareNegru / Argintiu

Review-uri

Scrieti un review

Set de 3 cutite Samura-Harakiri, AUS-8,59 HRC, argintiu/negru

Set de 3 cutite Samura-Harakiri, AUS-8,59 HRC, argintiu/negru

Produse asemanatoare

Produse din aceeasi categorie cu produsul vizualizat